reviews

11 berichten, 2 pagina's 
18-01-2021
Geplaatst door: Irma

Lieve Nicole,
Al een aantal keren heb je mij behandeld, waarbij naar boven kwam wat op dat moment geheeld kon worden. Ik heb duidelijk ervaren dat je geleid wordt. Jouw behandeling laat eerst aan de oppervlakte komen wat heling of transformatie nodig heeft, vervolgens doorleefde ik dit met jouw rustgevende begeleiding; ook kan je exact invoelen wat ik daarna nodig had. Waar ik je het meest dankbaar voor ben is de (familie)opstelling met de paarden. Deze weergave van patronen die ik natuurlijk al bijna mijn hele leven heb gehanteerd, gaf mij enorm veel inzichten. Je leerde mij hoe ik deze patronen en overtuigingen mag loslaten omdat ze mij in mijn volwassen leven niet meer dienen. Na de inzichten binnenshuis, brachten we deze letterlijk in de praktijk buiten met de paarden. Nicole, jij voelt en weet exact wat de paarden communiceren. Een hele waardevolle en prachtige sessie waar ik nog vaak aan terugdenk en waar ik je intens dankbaar voor ben.
Lieve groet, Irma

31-08-2020
Geplaatst door: Karina

Teun

Lieve Nicole,
Bijna 2 weken geleden heb je mijn hond Teun en mij geholpen toen het erg slecht met hem ging. Ondanks je vakantie heb je geprobeerd om Teun te lezen, en dat is (uiteindelijk, want Teun wilde vooral nooit lastig zijn ;-) ) gelukt. Je hebt Teun gehoord en mij de dingen doorgeven. Wat bijzonder, en tegelijk ook heel moeilijk. Teun wilde niet gaan, maar zijn lijf was op, met veel verdriet heb ik hem laten gaan, maar dankzij jouw hulp heb ik er vertrouwen in dat het de juiste beslissing was. En dankzij jouw hulp is Teun rustig gegaan, en ben ik op dat moment ook rustig gebleven. Dank je wel, het heeft een heel moeilijk iets, een beetje draaglijker kunnen maken.
Liefs,
Karina

31-08-2020
Geplaatst door: Evelien van Dijk

evelienlangenberg@live.nl

Hallo Nicolle, het is alweer een 1/2 jaar geleden dat ik laatst bij jou een sessie heb gedaan. Het gaat dankzij jouw sessie's steeds beter. Jouw rust en jouw kracht hebben mij prositieve energie en rust gegeven.

Bedankt dat ik dit heb mogen ervaren en meeneem in mijn verdere leven.

Liefs Evelien

14-05-2020
Geplaatst door: Janine

Magnetiseren

Hoi Nicole, wat een fijne sessie heb ik bij je gehad. Ik heb veel geleerd. Het magnetiseren was heel prettig.
tot de volgende keer

24-02-2020
Geplaatst door: petra

orgoneLieve Nicole
De Orgone heeft een mooi plekje in mijn huis en doet heel goed zijn "werk"!! ? dat wilde ik je even laten weten....

Liefs 
Petra

24-02-2020
Geplaatst door: deborah

orgone

Ok waar zal ik beginnen. Bij het begin dan maar. Het was een week en een paar dagen voor 6 juni jl. Ter info: Ik ken Nicole al van onze meditaties bij een superlieve dame en volg haar berichtjes, dus ook Orgone love. Ik heb al veel stenen thuis en had voorheen niet bewust interesse voor een Orgone, totdat ik Orgone Candle voorbij zag komen, met uitleg en foto. Ik werd enorm aangetrokken door wat ik zag en las. Na een week even elke dag naar die Orgone kijken op haar pagine, dacht ik 'ik geloof dat ik hier iets mee mag'. Dus ik stuur Nicole een berichtje, iets over de prijs etc. en ze nodigde mij hierop uit bij haar thuis, op die 6 juni jl. om even kennis te maken met de Orgone. Wat een mooi mens, wat een bijzondere avond ! Zo'n fijne gesprekken gevoerd en een heerlijke energie hing er en WoW die orgone !!! Of je erin geloofd of niet, ik kan je verzekeren dat er heel veel gebeurde toen ik ermee in contact kwam en ik meen het. Er kwam spontaa, uit het nits, heel veel los, echt bizar ! Nicole begeleide alles heel zuiver en aanwezig, echt fijn. Nu staat ze te pronken in mijn huis, die Orgone bedoe ik dan, en ik neem haar zelfs mee naar bed. Het geeft me rust en vertrouwen,het is niet zo dat ik 180 graden een ander mens ben ineens, maar ik weet gewoon: het doet iets. Dank je wel lieve Nicole, om wie je bent, wat je doet en ik ben je erg dankbaar voor je Orgone.

Liefs Deborah

22-03-2019
Geplaatst door: Petra

Orgone Love

Lieve Nicole,

Wil je hartelijk danken wat de prachtige Orgone Love voor mij doet; deze is door jou gemaakt op
19 december 2018 jl. met de liefdevolle energie van de engelen.

De Orgone heeft een mooi plekje in mijn huis en doet heel goed zijn "werk"!! ? dat wilde ik je even laten weten....

Liefs
Petra

18-02-2019
Geplaatst door: Miriam

Recenties

Was heel fijn om te ervaren. Vanaf de eerste behandeling al resultaat mogen boeken en zoveel geleerd van je.
Heel veel succes met je praktijk!

Liefs Miriam

15-02-2019
Geplaatst door: Lies Driessen

Fijne ervaringen heb ik al mee mogen maken.
Veel kracht, healing en steun voor mij.
Bedankt ????

03-11-2018
Geplaatst door: Lies Driessen

Healing

Wat mooi dat ik je heb mogen ontmoeten, mooie praktijkruimtte.
Na een paar keer al mooie positieve ervaringen mogen meemaken.
Leer iedere keer weer van je, bedankt.
Groetjes Lies.