Reiki

 

Reiki is een hele liefdevolle, zachte universele energie, die naast dat het heelt ook heerlijk ontspannend is. Je kunt het zien als een massage voor je geest. Je zult je herboren voelen na een Reiki behandeling. 

 

Wanneer kun je Reiki toepassen: 

Reiki helpt bij heel veel klachten, maar werkt vooral goed om totaal te ontspannen in je lijf en je geest. Het fijne van Reiki is dat de energie zijn eigen weg volgt en je precies krijgt wat je nodig hebt. Op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau word je je bewust van de bokkades die onbewust zijn opgebouwd als zelfbescherming , de zo bekende muur om je heen. Die blokkades worden op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd.

 

Reiki bij sterven

Reiki is ook inzetbaar bij overlijden, zowel bij mens als dier. Sterven kost heel veel kracht door Reiki te sturen tijdens het sterven geef je het lichaam en de ziel de kracht om over te gaan op een hele rustige manier. Je kunt Reiki ook toepassen als begeleiding voorafgaand aan het sterven, bijvoorbeel bij mens of dier die terminaal zijn. Zo wordt de kruinchakra verder geopend waardoor de ziel uiteindelijk makkelijker het lichaam kan verlaten. Door de Reiki zal ook de geest meer rust en vrede ervaren.

Dit begeleiden kan zowel op afstand als ter plaatse. voor meer info mag je mij hierover altijd telefonisch benaderen. 

 

Wat brengt Reiki je: 

Reiki kan je ook helpen om spiritueel verder te groeien, het brengt je lichaam, ziel en geest in balans. Een Reiki behandeling werkt lichamelijk en geestelijk ontgiftend en bevrijdend. Reiki neemt pijn weg en ondersteunt op krachige maar natuurlijke wijze het proces van genezing. Reiki zet het lichaam aan om het zelfgenezend vermogen te gebruiken daar waar nodig is.

  

Voor wie is Reiki geschikt:

Voor iedereen ! Het werkt voor jong en oud zeker als je je ervoor openstelt, vind je het helemaal niets dan kun je het beter niet ondergaan, je stoot de energie dan alleen maar af. Nog nooit Reiki ontvangen, kom het gewoon ervaren en voel hoe je als een ontspannen mens weer naar huis gaat. 

 

Voor data Reiki inwijdingen zie agenda. 

 

maak een afspraak

 

Lees hier verder over Reiki 1 inwijding

  

Lees hier verder over de dieren

 

Reiki leefregels

Vandaag maak ik mij niet boos

Vandaag maak ik mij geen zorgen

Vandaag eer ik mijn ouders, leraren

Vandaag verdien ik mijn brood op een eerlijke manier

Vandaag ben ik goed voor elk levend wezen

 

DAI KO MIO (het mastersymbool) betekent Groot licht of Grote verlichting. Het doel van het symbool is Verlichting en eenheid met de Ziel en je fysieke lichaam. Het symbool is een helder stralend licht dat je voedt en de weg wijst naar rust en balans van je geest. Dit symbool wordt veel gebruik door de reikimaster.

 

Een lieve recensie van een klant

 

"Bij toeval" is Nicole op het juiste moment op mijn pad terecht gekomen... Gezien eerdere slechte ervaringen was ik huiverig mijn spirituele pad verder te vervolgen. Ik heb bij diverse mensen gezien en zelf ervaren hoe zij vanuit een zuivere intentie met een liefdevolle intense kracht te werk gaat. Naast haar kennis niet alleen "koud uit het boekje", maar vanuit haar eigen ervaring.

Ze heeft het poces zelf "doorleefd". Vertrouwen is daarbij essentieel. De opbouw van de magnetiseersessie naar de 1e Reikiinwijding heb je perfect aangevoeld. Dat was wat ik zocht. Enorm dankbaar Nicole

Liefs Frank